Donacije

Ukoliko iz bilo kog razloga ne želite da se učlanite, ali podržavate ideju zaštite ptica, naročito grabljivica i prirode uopšte, postoje i drugi načini da doprinesete zajedničkom cilju.

Jedna od aktivnosti Fondacije je i održavanje “Centra za prihvat ptica grabljivica”. Svake godine, naročito u proleće i rano leto, u periodu gnežđenja, veliki broj ptica poput različitih vrsta sova, vetruški, mišara, jastrebova… ispadne iz gnezda i sticajem okolnosti dospeju u naš Centar. Svima njima pokušavamo da pomognemo i da ih, nakon što stasaju, pustimo na slobodu, gde im je mesto.

Naravno, sve to, osim velikog zalaganja, zahteva i određena novčana sredstva za kupovinu hrane, ponekad medikamenata, ali i održavanje samog Centra.

– Zato je svaka uplata na žiro račun Fondacije značajna i doprinosi zaštiti ptica. Na raspolaganju Vam je žiro-račun Fondacije za zaštitu ptica grabljivica u OTP banci: 325-9500900016839-20 (sa naznakom “Donacija”). Hvala.

– Kupovinom kalendara, na kome su najbolje slike sa našeg konkursa “Najlepša fotografija ptica” takođe pomažete zaštitu ptica grabljivica u iznosu od 300 rsd, koliko i košta kalendar.

Kalendar za 2018. godinu možete naći OVDE…

Kalendar 2016.

01 pred (1)